Zakaj se nam pridružiti

PRISTOP ENA NA ENA

Leto za letom se trudimo, da organiziramo dogodke in ostale aktivnosti, ki so pisane na kožo našim članom. Zato smo pri delu s člani razvili individualni pristop, kar nam omogoča neposredno odzivanje na njihove potrebe in obravnavanje tem, ki so zanje bistvene.


MREŽENJE

BSCC zagotavlja platformo za učinkovito poslovno mreženje, saj omogoča dostop do naše mreže okoli 100 članov ter mreže 53 gospodarskih zbornic v Združenem kraljestvu s članstvom več kot 104.000 podjetij.

Mreženja na naših poslovnih dogodkih se udeleži od 50 do 150 ljudi, kar lahko vaše mu podjetju omogoči nova partnerstva in izmenjave najboljših praks, znanja in izkušenj. Vsako leto organiziramo tudi prestižni dogodek Christmas Gala, na katerem okoli 150 Slovencev odpotuje v London, kjer se družijo s svojimi poslovnimi partnerji in navezujejo nove stike z vplivneži iz britanske vlade in poslovnega sveta.


VSEBINSKA RAZNOLIKOST

Udeležite se ekskluzivnih spletnih seminarjev in dogodkov v živo, ki obravnavajo raznovrstne tematike. V okviru dogodkov Tea with Reason naslavljamo energetiko – jedrsko energijo, zapiranje rudnikov; infrastrukturo - železnice, pomorstvo, oskrbo z vodo; obrambo; podnebne spremembe.

Pokrivamo tudi britansko strokovno znanje na področju finančnih storitev (FinTech, InsureTech in LegalTech); zakaj je Združeno kraljestvo dobro izhodišče za vstop na svetovne trge, in še veliko več. Nekajkrat na leto organiziramo tudi različne poslovne delegacije v London, ki podjetjem omogočajo sklepanje novih partnerstev in ustvarjanje poslovnih priložnosti.


VSTOP NA NOVE TRGE

Da bi pospešili rast vašega podjetja, vam lahko pomagamo pri širitvi na britanski ali slovenski trg in iskanju potencialnih poslovnih partnerjev s podporo naših zunanjih partnerjev. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami vam bomo pomagali odpraviti pomisleke ali ovire, ki jih imate po izstopu Združenega kraljestva iz EU. Prav tako vam lahko pomagamo pri vstopu na globalne trge preko britanske iniciative Going global through the UK.


PROMOCIJSKE PRILOŽNOSTI IN PREPOZNAVNOST

S članstvom bo vaše podjetje objavljeno v bazi članstva na naši spletni strani in družbenih omrežjih. Poleg tega vam omogočamo, da svoje strokovno znanje in izkušnje delite kot govornik ali panelist na naših dogodkih ter se tako predstavite javnosti, podjetjem in drugim.


BODITE NA TEKOČEM

Bodite na tekočem z vsemi našimi dejavnostmi in prihajajočimi dogodki, zato nas spremljajte na naši spletni strani in socialnih omrežjih ter se nam pridružite na našem naslednjem dogodku.

Ne pozabite preveriti svoje e-pošte, kjer vas bomo vsak mesec v našem novičniku obveščali o vseh aktualnih poslovnih temah in dogodkih.


PATRON ČLANI

Članom s statusom Patron Sponsor nudimo večjo promocijo indruge ugodnosti dogovorjene individualno. Deležni so dodatne promocije s prikazom logotipa podjetja na naslovni strani spletnega mesta zbornice, v novičniku in povezavo do spletne strani podjetja, možnosti sponzoriranja in določitve ključne teme, ki bo obravnavana na enem od rednih dogodkov BSCC, rezervirane mize na dogodkih BSCC po izbiri podjetja in še veliko več.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije o tem, kako postati Patron Sponsor, in o ugodnostih, ki si jih želite.


Prenesite dokument o ugodnostih članstva tukaj.

Kategorije članstva

Forge Connections, Begin Your Journey.

Idealno za člane, ki želijo razširiti svojo strokovno mrežo v Sloveniji in Združenem kraljestvu ter imajo letni promet manj kot 1 milijon evrov.*

 

UGODNOSTI:

 • Mreženje na dogodkih zbornice
 • Vključevanje novic članov v komunikacijske kanale zbornice in naznanitev novih članov
 • Obveščanje članov o pomembnih poslovnih temah v Združenem kraljestvu prek naše spletne strani, dogodkov in e-zborničnih novic
 • Svetovanje iz prve roke pri vstopu na svetovne trge prek Združenega kraljestva
 • Pravica do uporabe naše blagovne znamke in prikaz logotipa člana na spletni strani zbornice
 • Znižana članska cena za poslovne delegacije in dogodke v Združenem kraljestvu
 • Sodelovanje v klubu Expat G&T

*Ob včlanitvi se poleg članarine poravna enkratni strošek pristopa v višini 150 € (plus DDV).

Broaden Your Reach, Expand Your Trade.

Idealno za podjetja, ki želijo povečati obseg trgovine v Združenem kraljestvu ali Sloveniji. Za podjetja z letnim prometom nad 1 milijon evrov in manj kot 50 zaposlenimi.*

 

Ugodnosti kategorije CONNECTION BUILDER in še več:

 • Paket za izvoznike, ki prvič vstopajo na trg Združenega kraljestva (znižana cena 180,00 EUR; redna cena 380,00 EUR)
 • Informacije o sejmih, festivalih in razstavah v Združenem kraljestvu in Sloveniji prek naše spletne strani in na zahtevo
 • Svetovanje o poslovnih storitvah v Združenem kraljestvu in Sloveniji (do 2 uri)
 • Informacije o odprtju pisarne v Združenem kraljestvu
 • Seznanitev z britanskimi partnerji v Združenem kraljestvu (raziskava trga, dogovarjanje sestankov, strategija vstopa na trg)
 • Sodelovanje v svetih zbornice
 • Sodelovanje na panelnih razpravah na dogodkih zbornice

*Ob včlanitvi se poleg članarine poravna enkratni strošek pristopa v višini 150 € (plus DDV).

Lead with Authority, Shape the Agenda.

Idealno za podjetja, ki se želijo približati vodilnim odločevalcem, izkoristiti osebne predstavitve pomembnim poslovnim voditeljem in oblikovati agendo o bilateralnih vprašanjih in vprašanjih EU. Za podjetja z letnim prometom nad 1 milijon evrov in z več kot 50 zaposlenimi.*

 

Prednosti kategorije CONNECTION BUILDER & TRADE BOOSTER in še več:

 • Vabila na srečanja s posebnimi britanskimi gosti iz vladnih in poslovnih krogov
 • Dostop do mreže naših članov in neposrednih predstavitev prek nas
 • Dodatne priložnosti za partnerstvo ( po meri organizirani dogodki, srečanja itd.)

*Ob včlanitvi se poleg članarine poravna enkratni strošek pristopa v višini 150 € (plus DDV).