Uvoz/izvoz

Podporo vam lahko zagotovimo na tri načine

Britansko-slovenska gospodarska zbornica vam lahko pomaga pri rasti vašega podjetja v Združenem kraljestvu.

Kontaktirajte nas

1. Dostop do pravih oseb in seznanitev z njimi

Department for International Trade je v središču delovanja britanske vlade. S poznanstvi v vseh vladnih oddelkih Združenega kraljestva imamo dostop do ključnih odločevalcev. V Britansko-slovenski gospodarski zbornici vas lahko povežemo z mrežo lokalnih partnerjev in najboljših strokovnjakov za industrijo. To vključuje visokokakovostne ponudnike strokovnih storitev, svetovalce za načrtovanje, strokovnjake za raziskave in razvoj, univerze in partnerje za inovacije ter ustrezne sektorske in poslovne mreže.

2. Vstop na globalni trg prek Združenega kraljestva

Zagotavljamo vam svetovanje in podporo pri ustanavljanju podjetja v Združenem kraljestvu. Preko programskih strokovnjakov Department for International Trade vam bomo pomagali pri uradni registraciji podjetja, iskanju najboljše lokacije v Združenem kraljestvu za vaše poslovne potrebe ter zagotovili informacije o bančnih in drugih storitvah, ki jih boste morda potrebovali.

Pomagamo vam pri izbiri lokacije in lahko za vas organiziramo obiske v Združenem kraljestvu, da ocenite najboljšo lokacijo za vaše poslovne potrebe. Naša mreža regionalnih partnerjev ima lokalno znanje, ki vam lahko pomaga pri izbiri lokacije.

Global Entrepreneurs Programme pomaga podjetjem v zgodnji fazi razvoja pospešiti prodor na globalne trge iz Združenega kraljestva. Mednarodno uspešni podjetniki delujejo kot mentorji ter zagotavljajo vpogled, zaupanja vredne mreže in izkušnje, da bo vaše podjetje poslovno uspešno.

3. Kontinuirana podpora

Ko boste uspešno ustanovili podjetje v Združenem kraljestvu, vam lahko ponudimo kontinuirano podporo. Med storitvami, ki jih ponujamo, so praktična podpora pri pridobivanju subvencij; zastopanje vaših poslovnih interesov v vladi ter pomoč pri širitvah v Združenem kraljestvu in po svetu.

Department for International Trade zagotavlja tudi izčrpen pregled davčnega sistema Združenega kraljestva, spodbud in olajšav ter primerjave davčnih stopenj z drugimi državami. S svojimi poznanstvi v HM Revenue & Customs in HM Treasury vam lahko pomagamo pri vzpostavitvi davčnega režima v Združenem kraljestvu in delujemo kot vaš glas v vladi pri vprašanjih, povezanih z davki.